Webbutik- beställning

Butiken finns lite längre ner på denna sidan om ni scrollar, läst gärna detta först.

Hur du beställer:

Kassan funkar inte, så för att beställa i webbutiken, maila din beställning till homemadebyjulias@gmail.com , vi behöver ditt för- och efternamn, mobilnummer, adress och artikelnummer på den vara som du vill beställa. Du kommer att få ett SMS som orderbekräftelse.

Om varan skulle vara slut så skriver vi det samt när den beräknas kunna bli klar om vi behöver beställa mer material p g a slutsålt. Om den är slut, så kommer du att få en ungefärlig tid då vi beräknar att Julia kan ha en ny leverans klar. Vissa av varorna finns det många av och vissa finns det lite färre av. Finns inte det som ni önskar kvar? Inget är omöjligt för Julia, maila och fråga, så ska vi göra vårt allra bästa för att fixa det åt er!

Får du SMS om att varan finns kvar, så swisha till nummer 0732445618 EFTER att ni har fått bekräftelse, Chatrine Sagström. Skriv gärna artikelnumret i swishen. Försök att göra detta så snart du kan, så varor inte blir dubbelbokade, Julia gör även flera av varorna på beställning. Vi räknar med att kunna skicka iväg din beställning inom två dagar från mottagen betalning. Du kommer att få en liten notis om att det är ivägskickat. Det är viktigt för oss att beställningen kommer fram som den ska!

Orkar och vill ni skriva en liten recension till Julia, så är det varmt välkommet. Det görs i webshopen, genom att gå in på varan som ni har köpt och skriver där.

Julia har förbjudit mig och pappa att hjälpa till ekonomisk, hon gör detta för egna sparpengar. Vill ni sponsra Julias “ME-projekt”, så är det varmt välkommet, skicka iväg ett mail till chatrine@uppsalafsterapi.se eller till homemadebyjulias@gmail.com och berätta på vilket sätt du vill/kan hjälpa henne.

Julia går in i detta med ett otroligt driv och hon hoppas verkligen att detta kan dra in mycket pengar till forskning! Varje beställning tar henne närmare hennes dröm och mål- att hjälpa! STORT TACK, för er beställning!

Ett tack sänds även till Sara Elfgren för fin logga, Panduro, Uppsala Färg, Wikströms tryckeri & Wallèn design för folder, och Flying tiger of Sweden för sponsring!

Som Jullan säger: “Tillsammans så ska vi hitta vi bot mot ME!”

Visar alla 137 resultat